top of page
Star Confetti

"Remember....

a party without beads

is just a meeting"

​

Feestje plannen?

Reviews

Regel vooral een kinderfeestje Sieraden maken met de Sierfabriek! De meiden waren sprakeloos toen alle kralen op tafel kwamen. We hebben ze twee uur lang niet gehoord, en iedereen had aan het eind vijf armbandjes en oorbellen gemaakt. Wat een feest! 

​

Mirjam, Huizen. 

Twee uur lang Zoveel sieraadjes maken als je wilt? Bij de Sierfabriek mag dat

vijf super goede redenen om te kiezen voor een creatief kinderfeestje

Sieraden maken is een kunstzinnige activiteit die de verbeelding en creativiteit van kinderen stimuleert. Ze kunnen hun eigen unieke stijl en ontwerpen creëren door verschillende kralen, kleuren en materialen te combineren. Het bevordert hun artistieke vaardigheden en helpt hen bij het ontwikkelen van hun eigen creatieve expressie.

Tijdens het sieraden maken worden kinderen aangemoedigd om samen te werken, ideeën uit te wisselen en elkaar te helpen. Ze kunnen samen brainstormen over ontwerpen, materialen delen en elkaar inspireren. Dit bevordert teamwork en sociale interactie, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen individuele sieraden creëren.

Sieraden maken vereist geduld en precisie. Kinderen moeten kleine kralen vasthouden, draden rijgen en slotjes vastmaken. Dit bevordert de ontwikkeling van hun fijne motoriek, hand-oog coördinatie en geduld. Het is een activiteit waarbij ze zich kunnen concentreren en hun handvaardigheid kunnen verbeteren.

Het maken van hun eigen sieraadjes geeft kinderen de mogelijkheid om een persoonlijk kadootje voor iemand te maken. Ze kunnen hun sieraadjes aan vriendinnetjes of familieleden geven, wat een gevoel van trots en voldoening geeft.

Bij de Sierfabriek geloven we in de kracht van verbeelding, en we laten het proces graag haar werk doen. Er is tijdens een feestje slechts een ding belangrijk: maak wat je zelf mooi vindt. We creëren we een feestelijke en gezellige sfeer waarin kinderen zich direct thuis voelen en lekker aan de slag kunnen gaan. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en trots zijn op hun zelfgemaakte juweeltjes.


We werken met hoogwaardige materialen en de kinderen hebben toegang tot een breed scala aan kralen om hun sieraden naar hun eigen smaak te personaliseren.


Een kinderfeestje met De Sierfabriek betekent ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over het opruimen van de rommel. We zorgen voor alle benodigde materialen en ruimen alles netjes op, zodat jij kunt genieten van het feestje. Misschien vind je het leuk om iets voor jezelf te maken? Dat kan! Schuif maar lekker aan, dan doe ik de rest!


Astrid.



bottom of page