top of page
Star Confetti

"Remember....

a party without beads

is just a meeting"

​

Feestje plannen?

Reviews

Regel vooral een kinderfeestje Sieraden maken met de Sierfabriek! De meiden waren sprakeloos toen alle kralen op tafel kwamen. We hebben ze twee uur lang niet gehoord, en iedereen had aan het eind vijf armbandjes en oorbellen gemaakt. Wat een feest! 

​

Mirjam, Huizen. 

Twee uur lang Zoveel sieraadjes maken als je wilt? Bij de Sierfabriek mag dat

In Nederland vieren duizenden kinderen geen kinderfeestje

Bijgewerkt op: 16 mei 2023

De Sierfabriek is Feestpartner van Stichting Kinderfeest.


In Nederland vieren duizenden kinderen geen kinderfeestje. Stichting Kinderfeest zorgt ervoor dat deze kwetsbare doelgroep de middag van hun leven krijgt en laten ze genieten van een geheel verzorgd feestje.


Een kinderfeestje aanvragen doe je door te klikken op de link in mijn bio. Er is keuze uit verschillende kinderfeestjes, en ook de Sierfabriek is te boeken.


Stuur een link van de website van Stichting Kinderfeest naar al je zakelijke contacten, zodat alle hulpverlenende instanties van Nederland op de hoogte zijn van deze mogelijkheid. 😊

Wil je een donatie doen? Met jouw donatie organiseert de stichting voor kinderen die in armoede leven een kinderfeestje. Zij zorgen voor een onvergetelijke middag en laten het kind weer even volop kind zijn. Dankzij jouw bijdrage maken zij een kind weer blij en zorgen ze voor meer gelijkheid onder kinderen. Hieronder de link naar de donatie-pagina van Stichting Kinderfeest.










bottom of page